14.09.16

Last September, NAVADA set foot for the first time in its brand new headquarter located in Longueuil. After more than 25 years and many extensions in the same building, the time had come for us to move in an environment that represent us, as well as the work we do.

That’s why, with the help of our collaborators, we created a building with a high energetic efficiency that is currently in the process of LEED gold certification. In addition to promote natural light and communicative workplaces, we wanted to give the employees places to get together. The cafeteria with the patio allows to reunite for cocktails or special occasions, while the gym is available for those who want to use it. You can also find 2 conference rooms as well as 1 meeting room, a client space and a 20 000ft2 warehouse.

« The moving has been the occasion to review department’s organization and to reunite working teams. To have a stimulating working environment is primary to encourage creativity and teamwork! »
– Luc Bergeron, President

Upstairs, the mechanical room, entirely surrounded by glass, also stands as a showroom for our clients or as a training room for our employees. We can see HVAC systems that were used in the building such as heat pumps, boilers or the main control panel. Also to note: the installation of an indoor parking for bike stands as well as electric charging stations for electric cars.

Our team moving marks the beginning of a new era : NAVADA 2.0. It’s a symbol of progress that also demonstrate the development that we wish to continue having.

IMG_9514  1  Siège social NAVADA - cafétéria


Virtual tour of the office.

Quick video of the construction.